Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς...


Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα του ξυλοκάρβουνου από το 1966 ενώ από το 2005 πραγματοποιεί αποκλειστικές εισαγωγές ξυλοκάρβουνου και καρβουνο-μπρικέτας από την Ασία, την Αφρική, τη Κούβα καθώς και από βαλκανικές χώρες.
 

Η ποικιλία από τα ξυλοκάρβουνα που διαθέτουμε καλύπτουν κάθε απαίτηση καταναλωτή, ιδιώτη και επαγγελματία, τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Όλες οι ποικιλίες ξυλοκάρβουνου διατίθενται σε συσκευασίες 5 - 10 -15 και 20 κιλών και συσκευάζονται σε σάκους από πολυπροπυλένιο ή από χαρτί.
 

Τα κάρβουνα που διαθέτουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας χωρίς χώμα, ξύλα ή πέτρες, διαλεγμένα και κατασκευασμένα από σκληρά ξύλα.
 

Τα ξυλοκάρβουνα αυτά έχουν πυρολυθεί σωστά από επαγγελματίες παραγωγούς, προσφέροντας γρήγορο άναμμα, μεγάλη διάρκεια και μέγιστη απόδοση θερμίδων για ευχάριστο ψήσιμο στη σχάρα ή στην σούβλα.
 

Επίσης, εισάγουμε πολλούς τύπους μπρικέτας Α’ Ποιότητας από την Ινδονήσια σε ανταγωνιστικές τιμές, με μεγάλη διάρκεια καύσης και
πολύ υψηλές θερμίδες.

 

Καταλαβαίνουμε ότι όλοι, ιδιώτες και επαγγελματίες, μέχρι σήμερα σίγουρα με κάποιον τρόπο κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που εσείς θέλετε από την ποικιλία που διαθέτουμε και είμαστε βέβαιοι ότι αμέσως θα καταλάβετε την διαφορά στο αποτέλεσμα της δουλειάς σας, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε ερασιτεχνική.
 

Σας ευχαριστούμε.
ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ